Érj el tényleges változást karrieredben!

Várlak szeretettel, ha szeretnél változtatni az életedben jelenlévő munkahelyi kihívásokon, és megoldanád a karriereddel kapcsolatos elakadásaidat.

Úgy érzed, hogy nincs elég motivációd munkahelyeden? Valami nincs a helyén, elakadtál a karrieredben? Újrakezdenéd és megvalósítanád álmaidat? Jó helyen jársz!

Segítek elérni a magabiztosságot, boldogságot és a szakmai sikert – röviden azt, hogy elérd a teljes potenciált. Vedd fel velem a kapcsolatot, és lépj az önmegvalósítás útjára!

Miért én

Neked szól ez a program, ha kész vagy tenni a változásokért az életedben, és kész vagy felelősséget vállalni és dolgozni magadon.

Én pedig vállalom, hogy kihozom belőled a maximumot, fejlődésre késztetlek, segítek rálépni a változás útjára.

Tudom, hogy mit élhetsz át, amikor valamilyen karrierelakadással szembesülsz.

Több éves vezetői, illetve coaching tapasztalattal rendelkezem, melyek során számos kliensemnek segítettem elérni a boldogság és a siker tökéletes harmóniáját.

Hivatásommá vált, hogy ügyfeleimet a teljes önmegvalósításhoz segítsem azzal, hogy elindítom és végigkísérem a kiteljesedés felé vezető úton - legyen ez akár jelenlegi szakmájában, vagy egy teljesen újban, ami mindig is közel állt szívéhez.

Honnan tudom, hogy ez mind lehetséges?

Munkahelyi elakadások

A vezető, vagy szakmájukban kiemelkedő nőknek rengeteg akadállyal kell megküzdeniük munkájuk során. Támogatlak abban, hogy legyőzd az eléd sodródó barikádokat, és elérd a szakmai sikert!

Téged várlak egyéni konzultációra, ha:

  • Felelősségteljes munkád során már rengeteg dolgot elértél, de még mindig van valami gát benned, ami visszatart Téged.
  • Tudod, hogy mit szeretnél elérni, de nincs pontos térkép a kezedben, hogyan is juthatnál el odáig.
  • Sikeres, inspiráló, okos nőnek ismer a környezeted, akit sokszor a szerencse lányának tartanak, te viszont tudod, hogy még van benned potenciál, szeretnél még fejlődni, de elakadtál ezen az úton.

Találd meg a saját utadat

Mélyen hiszek abban, hogy boldog ember, aki:

Tudja, hogy az életének van értelme, tudja, hogy miért és kiért él.

Képes az elmélyültségre, az önfeledtségre és az önátadásra – képes átélni a flow élményt, amit annyian keresünk.

Átéli, hogy az élete gyümölcsöző élet. Megcsinálja, amire képes, odateszi magát a tevékenységeiben, erőfeszítést tesz, amiből aztán valódi teljesítmény lesz.

Van eredménye a munkájának, tehát sikert érhet el vele. Bár maga a siker már külső tényezőkön is múlik, az igazi lényeg az erőfeszítésen van, amit Te megteszel (magadért, másokért, a munkádban, a tevékenységeidben).

Hiszek abban, hogy az erőfeszítést érdemes kitűzni célul, hiszen arra van ráhatásod, az van a Te kezedben, és nem magát a sikert.

A siker ezeknek a természetes velejárója, a következménye.

A boldogság és a siker kéz a kézben jár. Az abszolút kiteljesedéshez elengedhetetlen, hogy élvezd amit csinálsz, megtaláld minden nap azt a motivációt, ami előre visz.

Együtt megtalálhatjuk, hogy Számodra mi hozza el ezt az élményt, az odáig vezető úton pedig végig fogom a kezed.

Fordulj hozzám bátran

Számomra az a legfontosabb, hogy klienseim kiteljesedve érezzék magukat munkájukban, és meg tudják valósítani álmaikat, önmagukat a szakmai életben is.

Legyen szó akár elakadásról, szintlépésről, készségfejlesztésről, vagy akár az igazi utad megtalálásáról, karrierváltásról – keress bizalommal bármilyen karrierrel kapcsolatos nehézséggel!

Ügyfeleim véleménye

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed mattis nisi velit, nec rutrum tellus mollis eu. Quisque interdum iaculis mattis. Vivamus hendrerit mi eu enim rutrum convallis id interdum tortor.”
John Doe
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed mattis nisi velit, nec rutrum tellus mollis eu. Quisque interdum iaculis mattis. Vivamus hendrerit mi eu enim rutrum convallis id interdum tortor.”
John Doe
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed mattis nisi velit, nec rutrum tellus mollis eu. Quisque interdum iaculis mattis. Vivamus hendrerit mi eu enim rutrum convallis id interdum tortor.”
John Doe

Egyéni konzultációs árak

Magánszemélyeknek

18.000 Ft/alkalom

Executive Business coaching cégeknek

30.000 Ft/alkalom

Vedd a kezedbe az irányítást

Szorgalmas, vezető nőként is van, amikor támogatásra szorulunk. Az igazán erős, elkötelezett nőt jellemzi az, hogy tudja, hogy mikor kell segítséget kérnie. Magadra ismertél?

Támogatlak célod megtalálásában, kidolgozásában és véghezvitelében!

Vedd fel velem a kapcsolatot és lépj rá az önmegvalósítás útjára!