Harnisfőger Tímea

Fiatal felnőtt koromtól kiteljesedést érzek, amikor egy embernek segíthetek megtalálni álmai munkahelyét, vagy saját munkahelyén belül megtalálni a nyugalmat és a békességet.

Rólam

2004-től dolgozom HR területen, 2006-ban szereztem meg a diplomámat HR menedzser szakon.

Jónéhány évig dolgoztam tanácsadói oldalon, ahol fejvadászként különböző ügyfeleknek segítettem betölteni a nyitott pozícióikat. Ezekben az években megtanultam, hogy érdemes interjúztatni asszisztensi szinttől felsővezető szintig, hogyan kommunikáljak hatékonyan az ügyféllel, hogy alkossak jó csapatot a munkatársaimmal.

2010-ben megvalósítottam azt a régi álmomat, hogy külföldre költözzek. Londonban éltem ahol létrehoztam egy saját céget, Angliában élő magyaroknak segítettünk minden olyan kérdésben, ami segítette a külföldön való boldogulást. Nyelvtanfolyamokat szerveztünk, reptéri transzfereket nyújtottunk, segítettük őket az álláskeresésben.

Nagy vágyam teljesült

akkor is, amikor hazaköltözve vállalati oldalon is kipróbálhattam magam. Régiós vezetőként több ország toborzás-kiválasztását koordináltam egy globális bankban. Ez az időszak rengeteg kihívást tartogatott számomra.

2017-től volt lehetőségem egy magyar KKV vezetésébe belekóstolni, ahol generációváltás keretében folyamatosan vettem át egy nagyon régóta a magyar piacon lévő cég ügyvezetői munkakörét.

Ezek az évek szakmailag nagyon izgalmasak voltak számomra, hiszen nem csak a toborzásért feleltem, hanem egy cég teljes körű működtetése és fejlesztése volt a feladatom.

2020 váratlan fordulatot hozott az életembe. Év elején volt szerencsém egy csoporttal eljutni Balira, ahol megtapasztalhattam hogy milyen csodát hozhat az ember életébe egy ilyen utazás. A befelé fordulás, a lelki és mentális tisztulás és az elcsendesedés rengeteg dolgot helyezett új nézőpontba az életemben.

Bármilyen fejlődési irányt is vesz az életem, az inspirációt a legnagyobb erőforrásomból, a családomból merítem.

Célom, hogy az egyéni konzultációkon és a táborokban velünk tartó résztvevők is átélhessenek ehhez hasonló csodát.

Missziómnak tekintem, hogy akikkel dolgozom, megérezhessék, átélhessék a
kiteljesedést a munkájukban, hivatásukban, legyen ez bármilyen tevékenység is.