Vállalati Jóllét Program

Ma, amikor azt mondjuk Magyarországon, hogy Vállalati Jóllét Program, akkor még a témával foglalkozók legtöbbje is az egészségbiztosítási programokra gondol. Pedig a vállalati jóllét ennél sokkal többet jelent! 

Azt mára már sok vezető belátja, hogy egy vállalat annyira lehet sikeres, amennyire a szervezeten belül dolgozók jól vannak. Innen már csak egy lépés kimondani azt, hogy azok a cégek lesznek igazán sikeresek hosszú távon, akiknél a csapattagok jólléte elsőbbséget élvez!

A munkavállalók jólléte:

  • növeli a hatékonyságot, 
  • segíti az együttműködést a csapaton belül, 
  • befolyásolja a vállalati kultúrát, 
  • csökkenti a betegszabadságok számát, 
  • és segít a munkavállalók hosszú távú megtartásában. 

Ha Te már tisztában vagy azzal, hogy a munkavállalóid egészsége és boldogsága befolyásolja a céged sikerességét, akkor a legjobb helyen jársz!

Segítünk céged vállalati jóllét stratégiájának kidolgozásában, és programjaink segítségével hatékony eszközeinket és módszereinket beépíthetitek a mindennapokba is!

Küldetésünk, hogy katalizátora lehessünk a vezetésben bekövetkező változásoknak, amelyek átalakítják a szervezeti és a szervezeten belüli emberi jóllétet … végleg!

Wellbeing szolgáltatások

– egyéni konzultáció karrier és az önismeret témakörében

– 1 napos önismereti tréning (ha jól vagy önmagaddal, a munkahelyeden is fejlődés vár rád)

– 1 napos szakmai tréning (konfliktus feloldás, növekedési potenciál kihasználása)

– Szervezetállítás: szervezeti dinamika feltárása 2 trénerrel

– céges elvonulás belföldi helyszínen: 2 napos belföldi elvonulás

– céges elvonulás külföldi helyszínen

– Wellbeing stratégia kidolgozása és bevezetése.

Mire számíthatsz, ha elköteleződsz a vállalati jóllét program mellett?

Mindegyik programunk szervezője és kivitelezője egy profi HR -es és önismereti tréner, angolul beszélő magyar jógaoktatók. 

Külsős helyszíneinket úgy választjuk meg, hogy a pihenési lehetőség és az aktív kimozdulás egyensúlyban legyen és kapcsolódjon a program céljához. 

Maga a folyamat minden cégnél változhat, hiszen egyénileg teljesen testre szabjuk az igényeknek és a cég életében elérhető lehetőségeknek megfelelően. Természetesen a pontos részletek nagyban függnek a vállalat méretétől is és attól, hogy melyik szektorban tevékenykedik.

Ez egy általános folyamatleírás azon szervezeteknek, akiknek fontos a munkavállalóik jólléte, ezért wellbeing program bevezetése előtt állnak.

1.  A felsővezetők elköteleződése

Elengedhetetlen ennél a projektnél. Az ő elköteleződése és bevonódása és felelősségvállalása esélytelen tényleges változást hozni a vállalati kultúrába.

2.  Wellbeing champion kiválasztása

A szervezeten belül szuper, ha van dedikált ember, esetleg formálódik egy olyan csapat, akik olyan elkötelezett emberekből állnak, akik, a majd elkészült és bevezetett programok mellé tudnak állni teljes mellszélességgel.

3. Felmérés

A vezetővel közösen megvizsgáljuk a cég jelenlegi folyamatait (sok olyan törekvés létezik cégeken belül, ami wellbeing témakörbe tartozik, cask nincs mögötte tudatosság, nem így hívják).

4. Akcióterv létrehozása

A megosztott információk és igények alapján mi kidolgozzuk a testre szabott akciótervet, amelyet prezentálunk a vezetőségnek. Ezután kezdődhet a megvalósítás.

5. A program bevezetése a cég életébe

az egynapos workshoptól az egész éves wellbeing programig nagyon széles a paletta.

6. Visszamérés

Nagyon fontos, hogy mérjük az eredményeket a szervezetben történő változások kapcsán.